Metode

Psihokibernetika Esena

Psihokibernetika Esena pruža ezoterično znanje o svijesti i razvoju svijesti kao i praktičnu primjenu duhovnih metoda u materijalnom svijetu kroz meditaciju, zaštitu, djelovanje frekvencijama misli, iscjeljivanje, psihokirurgiju …, mnoštvo praktičnih mogućnosti primjene duhovnog znanja u svakodnevnom životu. Pomoć je  pri mnogobrojnim poremećajima kao što su poremećaji imuniteta, probavnog sustava, koštanog i hrskavičnog tkiva (kralježnica, kosti i zglobovi)… 

Duhovna transformacija

Duhovna transformacija je spoznajna, iscjeljujuća metoda u kojoj sudionik prolazi kroz osobno iskustvo trasformiranja svojeg današnjeg postojanja. Ima iscjeljujući učinak poremećaja bilo kojeg tipa, bez obzira da li se radi o poremećajima koji su se već manifestirali na fizičkom tijelu ili onih emotivne prirode.

Reinkarnacijska terapija (nehipnotička regresija)

Reinkarnacijskom terapijom u potpuno svijesnom stanju (u vremenu „sada i ovdje“) ulazimo u iskustva za koja smo spremni – naša nas nadsvijest štiti od ulaska u iskustva koja na svjesnoj razini ne bismo mogli podnijeti. To mogu biti iskustva ranijeg života, prenatalnog razdoblja, djetinjstva sadašnjeg života, perioda sadašnjeg života u kojima je došlo do amnezije, kao i perioda kada smo bili pod narkozom. Na taj način spoznajemo kako nas prošlost uvjetuje u sadašnjosti.

Reiki

Reiki je stara japanska umjetnost iscjeljivanja, koju je u Japanu koncem 19. stoljeća ponovo otkrio kršćanski svećenik dr. Mikao Usui.

Podijeli