Iz aspekta drugih

Mirjana Jalšovec, Čakovec
Gordana je ozbiljna i metodična u svom radu. Više puta od nje sam tražila savjet kako da postupim u nekim životnim situacijama kroz koje sam prolazila. Hm, znala je vješto izbjegnut pružanje savjeta, što me tada znalo iritirati, a nisam ni primjećivala da me pokušava potaći da sama uočim svoje propuste i ispravim ih. Sada to razumijem i zahvalna sam joj. Sretna sam što sam je upoznala.

Jerneja Segulin, (SLO)

Gordano sem spoznala maja 2001. Od takrat jo obiskujem osebno, udeležila pa sem se tudi njenega predavanja na tečaju psihokibernetike Esenov v Umagu, vendar nisem praktikantka.

Gordano poznam kot odločno, samozavestno, sposobno, izobraženo in razgledano osebo, ki je ze
lo predana svojemu delu, vztrajna, srčna, ter vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Veliko izkušenj ima pri delu z ljudmi in zelo je prilagodljiva. Zna jim pomagati in se osredotočiti na njihove probleme. Uči nas, da jih moramo najprej hoteti prepoznati in jih šele nato sami reševati.

Na tečaju so bile nekatere njene lastnosti bolj izpostavljene kot druge. Najbolj sem občudovala njeno samozavest in odločnost ter smisel za humor. Prijetno je biti v njeni družbi.

Silvija i Leon Molnar, Nedelišće
Gordana je produhovljena osoba, posvećena praksi i edukaciji Psihokibernetike Esena. 

Berislav Andrić, Zagreb
Gordanu poznajem puno godina i bio sam na desetak njenih tečajeva Psihokibernetika Esena. Gordanu dozivljavam kao izrazito moralnu osobu, kojoj je cestitost na prvom mjestu.  Mogao bih dosta govoriti o njenoj ozbiljnosti, odgovornom shvaćanju rada, disciplini,  ponekad i strogosti. Kada nesto radi tome se posvecuje do krajnjih granica, tako da imate dojam da posljednje atome snage trosi da bi rezultat bio bolji. Disciplinirana je, a to trazi i od drugih, sto u ovom danasnjem svijetu (kakav vec je) mnogi dozivljavaju kao strogost, no iza te maske strogosti krije se jedna profinjena dusa koja je spremna pomoci svakome, dusa koja suosjeca sa svakim tko pati. Za Gordanu se mora reci da je autoritativna i pragmaticna. Ne voli „filozofiranje“, price i bajke koje su daleko od stvarnosti. Trazi da se radi ono sto je bitno.  No , ja bih preporučio onima koji budu u njenoj blizini da ispod te vanjske ljuske strogosti zarone u ocean njenog srca i tamo otkriju krhku nježnost, vidajuću blagotvornost, vjernost, predanost, ushit beskonačnog… 

Ljiljana Buterin-Cikoš, Novi Vinodolski/Đurđevac 
Gordana Kudrikova kao  osoba je ugodna, društvena, konkretna,  odlučna, rezolutna, sa čvrstim stavovima i jasnim uvidima. Vrlo izgrađena osoba.

Vilma Butorac-Štimac
Gordana je draga I stručna osoba koja je dosegla nivo svijesti koji je mnogima neshvatljiv. Posvećena je svom radu (onom što radi).  

Podijeli