Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

Znanje i prakse

Znanje i prakse stavljene na raspolaganje su pristupačne svima, ukoliko se držite kulturne komunikacije. Uspješnost je pak zavisna o više faktora i može varirati od osobe do osobe. Koristite ih na vlastitu odgovornost.

Pravila privatnosti

Naše web stranice ne sadrže nikakve privatne informacije o korisnicima / posjetiteljima te ne drže u vašem web pregledniku nikakav takozvani “Cookie” ili ikakve druge informacije o posjetitelju ili informacija s kojima vas se može pratiti.

Poveznice na druge stranice

Mi nudimo linkove na web stranice izvan naše web stranice, kao i na web stranice treće osobe. Te web stranice nisu pod našom kontrolom i mi ne možemo prihvatiti odgovornost za ponašanje tvrtki spojenih na našu web stranicu. Prije otkrivanja vaših osobnih podataka na bilo kojoj drugoj web stranici, savjetujemo vam da ispitate propise i uvjete korištenja te web stranice, kao i njezinu policu privatnosti.

Problemi i pitanja

Ako ustanovimo postojanje bilo kakvih neprestanih problema i važnih pitanja vezanih uz našu web stranicu, ozbiljno ćemo shvatiti te probleme i raditi na tome da ih riješimo. Ukoliko imate bilo kakva druga pitanja vezana uz našu policu privatnosti, ili ukoliko imate problem ili pritužbu, molimo da nam se obratite na email naveden u stranici Kontakt.