Tečajevi Reikija

Učenje Reikija dijeli se na stupnjeve.

Inicijacija prvog stupnja

Reiki se prima u direktnom kontaktu sa Učiteljem tijekom četiri ceremonije inicijacije. Tijelo, duh i duša se usklađuju, povećava se učestalost titraja, izlučuju se toksini i prenosi se iscjeljenje. 

Uči se autotretman, kao i način pružanja tretmana drugim osobama, način tretiranja životinja i biljaka, hrane koju konzumiramo te planeta Zemlje. Osobni se život preobražava a spiritualni se napredak osobe ubrzava. 

Inicijacija drugog stupnja

Drugi je stupanj duboko psihičko otvaranje, kapaciteti zapanjujuće rastu. Tijekom tečaja dobivaju se simboli i odgovarajuće mantre. 

Djeluje na fizičkom, emotivnom i spiritualnom nivou, iscjeliteljske moći se značajno usavršavaju, intuicija raste.  Uči se tretiranje uzroka poteškoća kao i rad na daljinu (u vremenu i prostoru).  Interesantan dio je djelovanje na raznim životnim situacijama.

Inicijacija trećeg stupnja

Ova je inicijacija ogroman proboj u spiritualnom napretku praktikanta. Potencijali prenošenja energije i terapeutska učinkovitost se posebno usavršavaju, osobna intuicija još više zapanjujuće raste, produbuljuju se  spiritualna iskustva.

Učiteljski dio

Podrazumijeva znatan osobni razvoj na svim razinama. Program je individualan i temelji se na potrebama inicijanta. 

Podijeli